Log in
updated 10:40 AM GMT, Mar 13, 2019

Υπάρχουν κάποια "ύπουλα" τρόφιμα, που κάνουν κακό στην υγεία σας κι όμως δεν έχουν κακή φήμη, όπως θα έπρεπε. Σας τα παρουσιάζουμε, καθώς είναι διατροφικοί πειρασμοί που καταστρέφουν τον οργανισμό και τη σιλουέτα σας.

Σόδα διαίτης: εχθρός της υγείας

Ο πονοκέφαλος, όπως κάθε πόνος, είναι ένα σήμα του οργανισμού ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι λύση το παυσίπονο, αλλά να βρούμε την αιτία που προκαλεί τον πονοκέφαλο.

Η κουβέντα που έγινε με τους γιατρούς, πολλών ειδικοτήτων (παθολόγοι, νευρολόγοι, οφθαλμίατροι, οδοντίατροι, ΩΡΛ, ενδοκρινολόγοι κ.ά) ήταν μεγάλη. Ο κατάλογος με τις αιτίες και τα αιτιατά πολύ μακρύς και η ορολογία αρκετά πάνω από αυτή που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ζωή.

Ο επιχείλιος έρπης οφείλεται σε ιό. Όταν εμφανιστεί, ενδέχεται να υποτροπιάσει πολλές φορές και στο μέλλον, αφού δεν εκριζώνεται ποτέ τελείως από τον οργανισμό.

Το στρες, η έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία και η πτώση της άμυνας του οργανισμού αυξάνουν τις πιθανότητες να εκδηλώσουμε έρπη.

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά, τα οποία χρειάζονται περισσότερη ενέργεια και θρεπτικά συστατικά καθώς αναπτύσσονται καθημερινά.

Εξαιτίας των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας πολλοί από εμάς έχουμε ξεχάσει τη σημασία του πρωινού και μαζί με εμάς και τα παιδιά μας.

Φτιάξτε το δικό σας σαμπουάν με χαμομήλι!
Για μαλλιά λαμπερά και υγιή, χρησιμοποιήστε χαμομήλι!

Όταν υπάρχει ένα λαχανικό που έχει δώσει το όνομά του σε ολόκληρη την κατηγορία των... λαχανικών, τότε το σίγουρο είναι ότι υπάρχει σοβαρός λόγος που συνέβη αυτό.
Ο λόγος φυσικά γίνεται για το... λάχανο. Οι ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία μας είναι τόσες πολλές, που το καθιστούν απαραίτητο στην καθημερινή μας διατροφή.

Δείτε πόσα μας προσφέρει το λάχανο και θα συμφωνήσετε και εσείς:

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη τρεις είναι οι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν ένα παιδί στην παχυσαρκία. Ένας παχύσαρκος γονιός, οι λίγες ώρες ύπνου, καθώς και οι διατροφικοί περιορισμοί που μπορεί ενίοτε να θέτουν οι γονείς στα παιδιά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο επικεφαλής της έρευνας Dr Brent McBride, και διευθυντής του τμήματος Child Development Laboratory στο Πανεπιστήμιο του Illinois τα νέα είναι ευχάριστα μια που αφού γνωρίζουμε τις αιτίες που προκαλούν την παιδική παχυσαρκία, μπορούμε να την αποτρέψουμε. 

Η αγάπη των παιδιών για τα videogames κάποιες φορές αγγίζει τα όρια της εμμονής. Κι όμως υπάρχουν τρόποι να παρέμβετε στην εμμονή τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι με πονοκεφάλους έχουν την εμπειρία πως η συχνότητα και η ένταση των πονοκεφάλων μεταβάλεται στη διάρκεια του χρόνου, επηρεαζόμενη από ποικίλους παράγοντες, όπως, μεταξύ άλλων, η κόπωση, η ψυχική ένταση και οι καιρικές συνθήκες.
Η καλοκαιρινή περίοδος είναι η περίοδος του χρόνου που για αρκετούς ανθρώπους με ημικρανία ήκεφαλαλγία τάσεως χαρακτηρίζεται από επιδείνωση των πονοκεφάλων τους.

Χτυπάει τα παιδάκια στην παιδική χαρά, τα σπρώχνει για να πάρει τη σειρά τους στις κούνιες, κλοτσάει και δέρνει το αδερφάκι του για να του δώσει αυτό που κρατάει. Τι κρύβεται πίσω από την επιθετική συμπεριφορά ενός παιδιού και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε;

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε δει παιδιά με επιθετική συμπεριφορά στην παιδική χαρά, στον παιδότοπο, στον παιδικό σταθμό. Κάποιες φορές μάλιστα αυτά τα μικρά τέρατα είναι τα παιδιά μας. Γιατί όμως προκύπτει; Και τι λένε οι ειδικοί γι΄αυτήν;

Sportbook sites http://gbetting.co.uk/sport with register bonuses.